Vår dörr är alltid öppen

Men inte alla kommer in.

Vill du bli en av oss? Vi tar mer än gärna ett samtal med dig om du är intresserad! Vi bygger upp ett nytt konsultbolag från grunden. Det ger oss fantastiska möjligheter att skapa ett modernt företag som passar den moderna konsulten redan från början. Vi som driver Hackberry har god erfarenhet från konsultbranschen och i att driva och växa bolag. Nu tar vi nya tag och tar med oss det bästa från föregående bolag, kombinerat med lite nya tankar och idéer och sätter en ny helhet på plats i The Factory's miljö.

Värderingar är grymt viktiga men lite svåra att sammanfatta ibland, men vi har gjort ett gott försök tycker vi. Vi avser att leva upp till följande fem ord. 

Care, Share, Grow & Enjoy.

Håller du med? Ring oss.

TwitterFacebookInstagram

Flexibilitet & Matchning

Vi tror på att flexibelt och varierat arbete skapar långsiktighet. Vi tror också att det är viktigt med en god matchning mellan dina önskemål och kompetenser och kundens förväntningar. Vi avser att tillgodose detta så gott vi bara kan. Som konsult kommer du över tid att jobba i olika typer av projekt. Dels som konsult på plats hos någon av våra kunder, dels med in-house projekt kopplade till en extern kund, och dels in-house projekt kopplade till start-ups inom vårt ekosystem.

Alltsammans i dialog med dig.

Lärande & Balans

Kontinuerligt lärande är en grundsten för en framgångsrik konsult. Följaktligen stödjer vi dig i detta under arbetstid och inte något som skall gå ut över din livsbalansen.

Hackberry Day: Vi samlas alla på kontoret månadsvis och delar kunskaper, testar nya språk/ramverk eller så.

Hackberry Week(end): Årlig kick-off för nytta & nöje!

Trygghet & Transparens

Fast lön. Inga bonusar, ingen procent av det ena eller andra, ingen lönesänkning utan uppdrag. Ingen stress. Vi erbjuder två lönemodeller beroende på vad som rätt för dig. Antingen en bra fast lön som anställd, eller fast fakturering från eget AB.

Oavsett är vi fullt engagerade i dig, och du i oss.

Bli en av oss!

Är du en utvecklare som har ditt fokus i app- och mobilvärlden eller i datavärlden och vill fortsätta så? Eller kanske mixa de två? Bor du i norrort eller närliggande och trivs i en snabbföränderlig startup miljö? Tycker du att det låter spännande att få vara en del i att bygga upp Nordens största tech- och innovationshub? Vill du jobba i en konsultroll utan att tumma på saker som trygghet och balans? Ställer du helhjärtat upp på våra värderord; Care, Share, Enjoy & Grow?

Om du har svarat ja på dessa frågor hälsar vi dig välkommen hem.