Harbour Front blir Hackberry Bay

Välkommen till Hackberry! Vi är ett nygammalt konsultbolag inom app- och mobilutveckling som funnits sedan 2005 under namnet Harbour Front, och idag är en del av Wellstreet.


Sedan 2019 kallar vi oss hackberry till vardags, Hackberry Bay AB i mer officiella sammanhang. Namnet kommer från en (något liberal) översättning av Häggvik där vi har vårt hus och hem.


Vi bygger appar och mobila lösningar och allt därikring. Självklart bygger vi Native för både iOS & Android. Och utvecklar gärna i Flutter när det passar.


The Factory

Vårt nya hem i Häggvik

Vi sitter i helt unika lokaler, i en spännande miljö under uppstart i Sollentuna. Här byggs sakteligen The Factory upp. Något som kommer att bli Nordens största tech- och innovationshub. Tänk ett Silicon Valley i miniatyr. Som ett exempel på vad som komma skall kommer t ex Google Developers Launchpad och FinTech Loft med AWS att lansera sin första startupaccelerator i Norden här i huset i samarbete med våra ägare Wellstreet.


Här kommer du att verka i en unik miljö och få möjligheten att jobba med en rad olika spännande startups och scaleups. Du kommer även få möjlighet att stötta barn och unga via Makerzone. En innovationsverkstad dit Sollentunas elever kan komma för att utforska nya områden och utmana sig själva inom digitalt skapande, hållbarhet, entreprenörskap och problemlösning. Läs mer om The Factory här.

Kontakta oss: